Úvodní fotka

Odstranění tetování

Nechtěná tetování a nevzhledné pigmentové léze lze odstranit laserem.  Nd:YAG laser vlnové délky 1064nm, Q–switched Nd:YAG laser vlnové délky 532nm. Laser  vyzařuje speciální pulsy, které pronikají tetováním do vrchní vrstvy kůže, aniž by se poškodila. Záblesk roztříští pigment na miniaturní částice, které se pak prostřednictvím lymfatického systému odplaví ztěla ven.

Laser zvládne bezpečné a efektivní odstranění nejhlubších a nejvíce komplikovaných tetování.

 Vlnová délka 532 nm
Aplikátor s vlnovou délkou 532 nm generuje zelené světlo, které se váže na červený a oranžový pigment. Vlnová délka 532 nm je proto vhodná pro odstraňování červeného a oranžového tetování.

Vlnová délka 1064 nm
Tato vlnová délka generuje infračervené světlo, které je pro své vlastnosti vázáno na tmavý pigment v pokožce zákazníka. Z tohoto důvodu je vlnová délka 1064 nm vhodná pro odstranění modrého, černého a zeleného tetování. Díky svému hlubšímu průniku je také šetrnější k okolním tkáním.

Paprsek zasáhne pouze tetování, pokožky kolem si nevšímá, tato metoda je považována za nebolestivou. Klient cítí malé štípnutí.Na vyžádání nebo u větších rozsahů je samozřejmě možné aplikovat znecitlivující krém Po ošetření pokožka jemně zčervená, záleží na citlivosti. Zákrok se provádí ambulantně a nevyřadí klienta z běžného života.

Rekonvalescence se vztahuje k typu zákroku a použité energii a je velmi individuální. Výsledek léčby lze hodnotit v odstupu 4–6 týdnů. Obvykle je potřeba vyšší počet ošetření, i 5x a více, asi po 4–6 týdnech. Bezprostředně po ošetření laserem je nutné se vyvarovat intenzivnímu slunění a používat vysoké ochranné faktory 40–100.


Naše služby

Služby Služby Služby